Uppsala Universitets Studentkårer

Vi är Sveriges äldsta studentkår och har alltså stor erfarenhet av att kämpa för studenternas bästa. Tillsammans jobbar vi för att förändra Uppsala universitet och Uppsala kommun till det bättre för oss studenter!

Drivs av engagerade studenter som arbetar ideellt med att bedriva studiebevakning gentemot Farmaceutiska fakulteten. Vi erbjuder studieplatser, arbetslivsanknytning, pluggstugor, idrott, café och pub för att just din studietid ska bli så bra som möjligt.

Pluggar du teknik eller naturvetenskap i Uppsala? Då är vi #dinstudentkår! Vi förbättrar dina studier och ditt studentliv samtidigt! Forsränning, studiebevakning, mottagning och mycket mycket mer! Medlemskapet är gratis!

Gotlands studentkår Rindi är kåren för studenter vid Campus Gotland. Utöver vår studiepolitiska verksamhet har vi även många sociala aktiviteter. Här är du en i gemenskapen!

Juridiska föreningen i Uppsala är studentkåren för juridikstudenterna och är partipolitiskt obunden samt religiöst neutral. Kåren bedriver utbildningsrelaterad samt studiesocial verksamhet och skapar kontakt med arbetslivet.

Uppsalaekonomerna är en förening och studentkår för ekonomer, av ekonomer - men våra dörrar står självklart öppna för alla studenter. Medlemskap i Uppsalaekonomerna är gratis.

Nation kan du välja en eller flera baserat på dina intressen, men kårerna är uppdelade efter utbildning. Därför kan du få hjälp med att hitta rätt kår för just dig.