Gotlands studentkår Rindi

Gotlands studentkår Rindi är studentkåren för studenter vid Campus Gotland. Utöver vår studiepolitiska verksamhet där vi bland annat bevakar utbildningarna på Campus Gotland och driver studierelaterade frågor, är vi även mötesplatsen där du kan lära känna andra studenter.

Studiepolitiskt
Vi arbetar för att förbättra situationen för dig som student på Gotland genom påverkansarbete både mot universitetet och Region Gotland. Till oss kan du komma om du har en åsikt eller vill påverka om något som förbättrar situationen för studenterna. Till oss kan du även vända dig om du behöver studenträttslig hjälp eller har åsikter om hur saker sköts på campus.

Våra ämnessektioner arbetar både studiepolitiskt och socialt, vilket innebär att de ser till att studenter har en bra tillvaro både i och utanför klassrummet.

Studiesocialt
Våra mästerier sköter vår studiesociala verksamhet för studenterna vid Campus Gotland, med inriktning på bar- och köksverksamhet, DJ och fest, men vi har också utskott för allt från gyckleri och kör till basket och fotboll. Allt detta är öppet för samtliga av våra medlemmar att testa på och gå med, och är något vi rekommenderar starkt att du gör.

Som aktiv medlem kan du ta del av och få mängder av erfarenheter och kunskaper inom vad du väljer att göra – du kan bland mycket annat bli studentrepresentant, festansvarig, kock, bartender eller allmän fixare. Vi rekommenderar att du blir aktiv av den simpla anledningen att du får ut så mycket mer av Rindi som aktiv medlem, du får en stor vänskapskrets, minnen för livet och massa bra erfarenheter. På Rindi är alla välkomna!