Medlemskap

Nationerna är studentlivets sociala nav med bostäder, stipendier, klubbar, kultur, pubar, föreningsliv, idrott och mycket mycket mer – av studenter för studenter! Ett medlemskap i en nation ger dig tillgång till alla tretton nationer och öppnar en studentvärld fylld av traditioner blandat med nytänk.

 

 

Med ett medlemskap i en kår bidrar du till att öka och förbättra kårens möjligheter att utveckla universitetets kurser, program och arbetsmiljö. Kårerna finns på din institution, på din fakultet och inom universitetet centralt. Kåren finns för att göra en skillnad, men också för att kårens medlemmar engagerar sig i sin utbildning, sin studiemiljö och annat som påverkar studenternas studieresultat.

För att kunna gå med i nation och kår som ny student i Uppsala måste du vara antagen vid Uppsala Universitet. Vi kontrollerar detta när du anger ditt personnummer och sen är det bara att köra på.

Är du studerande vid Sveriges Lantbruksuniversitet och inte redan är medlem i en nation kan du endast skapa ett tillfälligt konto.

Skulle det av någon anledning inte fungera som det ska är du varmt välkommen att höra av dig, kontakta oss. Kolla också in vanliga frågor.

Om du vill gå ur en nation eller kår måste du kontakta den organisation det gäller. Om du endast vill ha kvar vissa medlemskap måste du gå ur de andra nationerna och/eller kårerna innan du kan betala resterande belopp här.