Engagera dig!

Uppsalas stolthet är det breda och anrika studentlivet, fyllt av traditioner och möjligheter. Uppsalas studentliv är unikt och här finns det verkligen allt. Här kan du få dina första jobberfarenheter, du kan engagera dig inom kultur så som körer, spex och bibliotek och framförallt har du roligt och får nya vänner medans du gör det. För att få ut det mesta av din studietid bör du engagera dig!

Vi letar alla efter det där lilla extra. Det som ger vår tillvaro mening och det som gör att tentaplugget på Carolina inte känns lika hopplöst långt och dötrist eftersom vi har något att se fram emot där vi får lägga tankarna på något helt annat. Möjligheterna är oändliga och just DU kommer garanterat hitta en plats på nation, kår eller inom en studentförening där du passar som bäst. Genom ett engagemang på nation, kår eller förening så kommer du att träffa alla möjliga människor som du aldrig kunde tro skulle bli dina närmsta vänner. De flesta engagemangen ser dessutom snyggt ut på ditt CV. Det finns något för alla, vad du än vill göra!

Det första steget för ditt engagemang är kontakt, så tveka inte – hör av dig till din nation eller kår redan idag!

Studentkårerna arbetar med många frågor på centralnivå inom universitetet. Om du är intresserad av att engagera dig centralt och påverka universitetet som helhet gå in på karsamverkan.se och se vilket uppdrag som skulle passa dig!

Vill du veta hur det är att engagera sig på nation? Se vår serie i 8 delar, där du får veta hur det är att engagera sig i nationernas verksamheter och föreningar!