Beställ ett lösenord

Fyll i ditt personnummer för att beställa ett nytt lösenord till ditt konto. Lösenordet skickas till den e-postadress som du är registrerad på inom 10-15 minuter. Ofta är det den e-post som du har fått från Uppsala universitet, om du inte har bytt den till en annan adress. Har du inte fått ett nytt lösenord? Kolla din skräppost! Om du har problem med att logga in är du välkommen att kontakta oss. Skicka gärna med ditt personnummer så att vi kan hjälpa till med ditt ärende snabbare.

Fill in your Swedish personnummer/Social security number or T-number (that you achieve from Uppsala University) to order a new password. The password is sent to the e-mail address that you are registered on. Often it is your student e-mail. Remember to also check your junk mail!

Felaktigt personnummer Uppdateringen misslyckades. Kontrollera personnummer. Uppsalastudent.com kunde inte ansluta till studentdatabasen. Vi har blivit uppmärksammade om problemet och arbetar med att hitta en lösning så fort som möjligt. Försök gärna igen senare!