Kul att du vill vara med!

Genom att registrera dig här kan du bli medlem i en eller flera av Uppsalas nationer och kårer. För att kunna gå med här som ny student i Uppsala måste du vara antagen vid Uppsala Universitet. Vi kontrollerar detta när du anger ditt personnummer och sen är det bara att köra på. Välkommen till något helt nytt – Uppsalas studentliv!

Är du antagen till höstterminen 2017? Du kan skapa ett konto och gå med i nationer strax efter att andra antagningsbeskedet kommer (3/8-17).

Är du studerande vid Sveriges Lantbruksuniversitet och inte redan är medlem i en nation kan du endast skapa ett tillfälligt konto. Vi rekommenderar att du först besöker en nation och blir medlem så att du kan skapa ett riktigt konto här.

Är du studerande vid teknisk-naturvetenskaplig fakultet kan du även gå med i den kåren www.utn.se

Skulle det av någon anledning inte fungera som det ska är du varmt välkommen att höra av dig. Titta under fliken hjälp så hittar du kontaktuppgifter till oss och svar på en del frågor.

Om du vill gå ur en nation eller kår måste du kontakta den organisation det gäller. Om du endast vill ha kvar vissa medlemskap måste du gå ur de andra nationerna och/eller kårerna innan du kan betala resterande belopp här.

Om du är inte är antagen vid ett universitet eller en högskola i Uppsala men är intresserad av att söka bostad hos en nation kan du registrera ett tillfälligt konto.

Om du får ett tillfälligt konto även fast du är Antagen till Uppsala Universitet kan det dröja ytterligare innan du kan gå med via uppsalastudent.com. Alternativt kan du vända dig direkt till en kår/nation.

Observera!
Nya medlemskap skapas fram till 30/6-17 för vårterminen. Vill du alltså bli medlem i nation/kår för höstterminen är det smidigast att vänta till 1/7-17.

Skulden för höstterminens medlemskap skapas från och med 19/6-17 och därför kan det verka som att du måste betala dubbelt/inte ännu har betalat.

På kvittot du får ser det fram till 30/6-17 ut som att alla avgifter du betalar för är VT17 och från och med 1/7-17 som att alla avgifter är för HT17, oavsett om du betalar en ny/gammal avgift. Det kan därför också se ut som att du har betalat två gånger för samma avgift.

Observera att alla nationer ligger i Uppsala! 

Länsförsäkringar
Campus1477

Steg 1 av 4 - Vem är du?

 
  1. Steg 1 Identifiera dig med ditt personnummer
  2. Steg 2 Godkänn dina personuppgifter
  3. Steg 3 Här väljer du de nationer du vill vara med i. Om du inte längre vill vara med i en nation måste du ta kontakt med nationen i fråga och be om utträde.
  4. Steg 4 Betala ditt medlemskap