Uppsala teknolog- och naturvetarkår

Pluggar du teknik eller naturvetenskap i Uppsala? Då är vi #dinstudentkår! Vi förbättrar dina studier och ditt studentliv samtidigt! Till oss kan du vända dig både om du vill vara med om de roligaste Uppsala kan erbjuda eller om du har problem med dina studier. Medlemskapet är gratis!

#dinstudentkår!

Vi är studentkåren av och för alla som läser en ingenjörsutbildning eller en naturvetenskaplig utbildning i Uppsala och vi har mycket att erbjuda. Vårt främsta syfte är att bevaka studenternas intressen gällande utbildningarna och kontinuerligt förbättra din studietid, vilket vi gör varje dag. Har du någonsin problem med din utbildning eller ser förbättringsmöjligheter kan du alltid vända dig till oss.

Varje höst arrangerar vi karriärmässan Utnarm, där du kan träffa representanter från över 100 företag och organisationer, för att du ska få en bra kontakt med arbetslivet innan din examen.

Vi arbetar även studiesocialt och schemat är varje år fullspäckat med aktiviteter. Mottagningarna är kanske det första du lägger märke till, men utöver det anordnar vi en stor variation av evenemang – bland annat en av Uppsalas mest kända valborgstraditioner, Forsränningen.

All verksamhet bedrivs av och för våra medlemmar och det finns ändlöst med möjligheter för dig att engagera dig i kåren under din studietid. Sist men inte minst, medlemskapet är GRATIS!